m
Populaire berichten
Volg ons
Pagina’s
HomeGeen categoriezwemmen in koud Heino geeft warm gevoel

zwemmen in koud Heino geeft warm gevoel

Ondanks de kou stonden vanmorgen vroeg om 9 uur toch al een flink aantal bezoekers voor de deur van De Tippe. Daaronder 15 gelukkigen, die als eersten een duik konden nemen in het water. Want wat is het fijn om weer te kunnen zwemmen, samen met 14 anderen. Uiteraard niet alleen zwemmen maar ook gezellig kletsen, even weer andere mensen ontmoeten en uiteraard op gepaste afstand. De Tippe is vanaf vandaag geopend voor winterzwemmen.

De eerste sprong werd aangekondigd en afgeteld door wethouder Dennis Melenhorst van de gemeente Raalte, na een woordje van Henry Bronkhorst, directeur van Sportbedrijf Raalte en van de voorzitter van “Vrienden van de Tippe”, Rutger ter Laak.

Ondanks de lage temperatuur die voor vandaag was aangekondigd, hadden zoveel zwemmers zich gemeld, dat het bad tot 17:00 uur “vol” was. Per drie kwartier kunnen 15 bezoekers zwemmen en hebben dan nog een kwartier de tijd voor aankleden om vervolgens nog van een kop koffie of thee te genieten.

De reacties van de zwemmers vanmorgen waren alle positief, over de geboden mogelijkheid tot zwemmen als ook over de temperatuur van het water (was vanmorgen vroeg rond de 20 graden).

Dus, maak gebruik van deze unieke kans tot zwemmen. Wel tevoren even reserveren!

Joost Pieterse maakte de foto’s.

De eerste vroege bezoekers
warm gekleed op weg naar het bad
De damp van het warme water hangt boven het zwembad
Rutger ter Laak namens de Vrienden van de Tippe en wethouder Dennis Melenhorst namens de gemeente
Ook rtv Oost met dorpsgenoot Ties van der Heiden was aanwezig
Eindelijk was het zover
Zwemmen!!!
Beoordeel dit artikel: