m
Populaire berichten
Volg ons
Pagina’s
HomeGeen categoriezaterdag online tv-show Sökkestoppers

zaterdag online tv-show Sökkestoppers

𝗗𝗘 𝗖𝗔𝗥𝗡𝗔𝗩𝗔𝗟𝗘𝗦𝗞𝗘 𝗦𝗣𝗘𝗟𝗦𝗛𝗢𝗪 𝗩𝗔𝗡 𝗛𝗘𝗜𝗡𝗢!

Voor alle inwoners van Heino én omstreken!️ De Sökkestoppers laten carnaval natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Om toch een carnavalesk gevoel te krijgen en om toch samen te kunnen proosten organiseren ze De Grote Online TV Show van Heino op zaterdag 13 februari om 20:11 uur.

 Deze online carnavalsshow zit vol met geweldig leuke spellen & een eigen quiz-app! Door mee te spelen met de app en op je eigen spelkaart maak jij kans op fantastische prijzen! Daarnaast kun je gezellige thuis foto’s insturen naar de studio, telefonisch live in de uitzending komen én meespelen op je eigen persoonlijke spelkaart vol met ontelbaar veel leuke spellen! 

Er worden meerdere rondes gespeeld via onze eigen TV-Show quiz-app! Met heel Heino en omstreken in een ranglijst kun je strijden tegen jouw vrienden, familie of collega’s! Op jouw ticket kun je een code vinden waarmee je eenmalig op één telefoon mee kunt spelen. 
De presentatie vanuit de spectaculaire TV-Show studio ligt in handen van De Veurzitter, Prins Martijn 1ste, Hofnarretje en de Jorst en Sander show!  Datum: zaterdag 13 februari
🕗 Tijd: 20:11 uur.

Je hebt per persoon 1 ticket nodig om tijdens de show mee te kunnen spelen. Aan het begin van de show zal worden gevraagd naar jouw persoonlijke code. Tickets zijn verkrijgbaar via:   
https://eventix.shop/dscdnaub Voor meer informatie: www.degroteonlinetvshow.nl

Beoordeel dit artikel: