m
Populaire berichten
Volg ons
Pagina’s
HomeGeen categorieVerkenningsfase opwaardering N35 van start met informatiebijeenkomst

Verkenningsfase opwaardering N35 van start met informatiebijeenkomst

Op dinsdag 26 oktober organiseren het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de provincie Overijssel en de gemeenten Dalfsen, Raalte en Hellendoorn een online informatiebijeenkomst over de verkenningsfase in het proces voor de N35. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. 

Eind 2020 hebben het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en provincie Overijssel afgesproken dat er een verkenning wordt gestart naar een lange termijn-aanpak voor de N35. Het betreft het gebied tussen Wijthmen (omgeving van de Koelmansstraat) en Nijverdal (tot de Salland Twente Tunnel). De online informatiebijeenkomst gaat over de voorbereidingen voor de eerste stap in de verkenning, namelijk de te onderzoeken alternatieven en maatregelen en het toekomstige werkproces. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

Uitnodiging 26 oktober 2021

De online informatiebijeenkomst vindt op drie tijdstippen plaats:

  • Tussen 17.00 – 18.00 uur bijeenkomst 1
  • Tussen 18.30 – 19.30 uur bijeenkomst 2
  • Tussen 20.00 – 21.00 uur bijeenkomst 3

Aanmelden voor de bijeenkomst

Via het e-mailadres mhj.brons@overijssel.nl(link stuurt een e-mail) kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst. Vermeld daarbij uw naam, e-mailadres en voor welk tijdstip u zich aanmeldt. Uiterlijk maandag 25 oktober ontvangt u een e-mail met een link en een korte instructie om aan de online bijeenkomst deel te nemen.

Raakvlak met andere N35 projecten

Op ditzelfde traject van de N35 spelen meerdere verbeterprojecten, namelijk de verbetering van de verkeersveiligheid N35 Wijthmen – Nijverdal, met maatregelen voor de korte termijn. Daarnaast worden er verbeteringen aangebracht bij knooppunt Raalte. De informatiebijeenkomst van 26 oktober gaat niet over deze andere projecten.

Beoordeel dit artikel: