m
Populaire berichten
Volg ons
Pagina’s
HomeGeen categorieTheater Podium Heino zoekt opvolger voor voorzitter Piet Schippers

Theater Podium Heino zoekt opvolger voor voorzitter Piet Schippers

Na ruim 11 jaar stopt Piet Schippers als voorzitter van Theater Podium Heino. Hij neemt gelukkig geen afscheid van dit theater, want ze kunnen hem niet missen! Daarom is men nu op zoek naar een nieuwe voorzitter (m/v).

Theater Podium Heino komt graag in contact met iemand die over de volgende competenties beschikt: een prettig bestuurder (geen uitvoerder) die gevoel heeft voor de cultuursector. Iemand die mensen met elkaar kan verbinden, die creatief denkt en die beschikt over humor met daarbij een groot relativeringsvermogen.

Het takenpakket houdt o.a. in: verantwoordelijkheid zijn voor het functioneren van de werkgroep, ervoor zorgen dat de gestelde doelen worden behaald en het ontwikkelen van en meedenken over toekomstige programma’s. Verder overleggen en samenwerken met het Stichtingsbestuur, de commissies en het toezien op het functioneren van die commissies.

Voel je je aangesproken door deze functiebeschrijving of ken je iemand, die hieraan voldoet, aarzel dan niet om contact op te nemen met lilyvandiepenbrugge@gmail.com.

Beoordeel dit artikel: