m
Populaire berichten
Volg ons
Pagina’s
HomeTabletcafé in bibliotheek Heino 10-12 uur

Tabletcafé in bibliotheek Heino 10-12 uur

Begint over

16 Oktober 2021 10:00 / 12:00

Elke eerste dinsdag van de maand en derde vrijdag van de maand is er weer een leerzame Tabletcafé in de bibliotheek Heino. Gebruikers van tabletcomputers helpen en inspireren elkaar in een gezellige omgeving. Het café is geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

De tablet

Sinds de komst van de tablet, een aantal jaren geleden, werden computergebruik en internet ineens voor grote groepen mensen veel gemakkelijker. Dankzij de tablet zijn vooral veel meer ouderen online gegaan, tegelijkertijd zijn de veelzijdige en gemakkelijk te gebruiken tablets populair bij alle leeftijdsgroepen.

Tabletcafé in de bibliotheek

Het Tabletcafé is een informele, gezellige bijeenkomst voor iedereen die met een tablet wil leren werken, mooie dingen maken, leren van informatie van internet, en genieten van bijvoorbeeld films, muziek, podcasts, spelletjes of e-books. Willem Umbach is de bibliotheekvrijwilliger die in Heino het Tabletcafé organiseert. ‘Het is fijn dat we elke keer weer nieuwe bezoekers krijgen; ook is er een groep mensen die telkens weer terugkomen. Om wat te vragen, wat te leren of met anderen hun beste tips te delen. En natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid.’

Beoordeel dit artikel: