m
Populaire berichten
Volg ons
Pagina’s
HomeGeen categorieMeditatiedag over ‘wat het leven zin geeft’

Meditatiedag over ‘wat het leven zin geeft’

De begeleiding tijdens deze meditatiedag die plaatsvindt op zaterdag 30 oktober a.s. is in handen van Jotika Hermen (meditatielerares) en Hans van Solkema (predikant). Het programma bestaat uit een inleiding, zit-en loopmeditatie, uitwisseling en stiltemomenten, dit alles geïnspireerd op Jezus en Boeddha.

Ervaring met meditatie is niet persé nodig, maar het is wel handig als je die hebt. De kosten bedragen € 10,00 voor een bijdrage in de zaalhuur, de koffie en de thee. Daarnaast kun je ook een vrije gift doen voor de begeleiding. Graag zelf de lunch meenemen en een eigen kussen. Matjes en stoelen zijn aanwezig.

Deze meditatiedag vindt dus plaats op zaterdag 30 oktober 2021 en wel van 10:30 uur tot 15:00 uur (inloop vanaf 10.00 uur) in het Parochiehuis achter de R.K. Kerk te Heino.

Opgave via: meditatiegroepheino@gmail.com

Uiteraard worden alle corona-veiligheidsmaatregelen in acht genomen en worden in verband daarmee de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst verwerkt. Mocht het aantal opgaves te groot worden, dan bestaat er een kans dat er een deelnamestop wordt ingesteld.

Beoordeel dit artikel: