m
Populaire berichten
Volg ons
Pagina’s
HomeGeen categorieKledingbon voor kinderen van ouders met een laag inkomen

Kledingbon voor kinderen van ouders met een laag inkomen

Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen krijgen ook dit jaar weer een fashioncheque. De cheque wordt beschikbaar gesteld door de gemeente Raalte. Leergeld Salland reikt de kledingbon uit. Wethouder Gerria Toeter: “De winter staat weer voor de deur en het is dus weer tijd voor een winterjas en -schoenen. Met deze kledingbon kan ook deze groep kinderen een nieuwe jas of schoenen kopen.”

Binnen de gemeente Raalte zijn er al veel zaken geregeld voor kinderen die in armoede opgroeien. De fashioncheque is een aanvulling hierop. Kinderen van ouders met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm ontvangen een cheque. Kinderen tot 4 jaar krijgen een cheque ter waarde van € 50 en kinderen tussen de 4 en 18 jaar krijgen een fashioncheque van € 75,-. De cheque wordt vanaf 11 oktober 2021 uitgegeven. Deelnemers van Leergeld Salland krijgen een uitnodiging om de cheque op te halen.

Contact met Leergeld Salland

Ouders en kinderen die dit jaar bij Leergeld bekend zijn, ontvangen van Leergeld een uitnodiging om de cheque op te halen. Zij hoeven dit niet aan te vragen. Ouders die nu nog niet bekend zijn bij Leergeld maar wel tot de doelgroep van Leergeld Salland behoren, kunnen hiervoor op de website van Leergeld Salland een aanvraagformulier invullen. Meer informatie is te vinden op www.leergeld.nl/salland(externe link). Of neem contact op via info@leergeldsalland.nl(link stuurt een e-mail) of telefoonnummer 06 538 624 65.

Beoordeel dit artikel: