m
Populaire berichten
Volg ons
Pagina’s
HomeGeen categorieHeropening Filmhuis Heino

Heropening Filmhuis Heino

Op 10 september starten we het Filmhuis weer op. Voorlopig gebruiken we de grote zaal om de films te draaien, alles volgens de dan geldende voorschriften. Wanneer het allemaal mogelijk is willen we weer terug naar de  gebruikelijke filmzaal. 

Een andere verandering betreft de regelgeving rondom het huren van films. Mede hierdoor willen we overstappen naar een ander licentiemodel. waarmee we de toegangsprijs niet aan hoven te passen. Het is dan niet meer toegestaan om actieve publieke reclame te maken. Wel mogen we de nieuwsbrief blijven versturen en zijn ook voorfilmpjes mogelijk tijdens de filmavonden. Maar ook mond-op-mond reclame doet het goed, dus zegt het voort! 

Elke 2e vrijdag van de maand vertonen we een film. Meer informatie kunt u krijgen in het Dorpshuus of via de nieuwsbrief. Wilt u deze graag ontvangen. stuur dan een mail naar info@filmhuis.nl 

Reserveren:

Voorkom teleurstellingen en reserveer op tijd uw kaartjes. De laatste tijd zijn we regelmatig al ruim voor de speeldatum volledig uitverkocht. U kunt via de mail kaarten voor een film reserveren. De reservering is definitief na ontvangst van de reserveringsbevestiging van het filmhuis. Gereserveerde kaarten moeten uiterlijk 15 minuten vóór aanvang van de film worden opgehaald en betaald.

Een kaartje kost €8,00. Dit is inclusief een drankje naar keuze in de pauze.

Voor sommige films geldt een aangepaste entreeprijs en een andere aanvangstijd. Dit staat vermeld bij de film!

Wilt u op de hoogte blijven van de komende films?

Laat HIER een mailadres achter voor onze nieuwsbrief, 1 keer per maand ontvangt u dan onze eigen nieuwsbrief.

Beoordeel dit artikel: