m
Populaire berichten
Volg ons
Pagina’s
HomeGeen categorieHalve, hele Sara of Abraham en meer in Heino

Halve, hele Sara of Abraham en meer in Heino

Vaak genoeg zien wij het gebeuren. Versierde voordeuren, ramen, tuinen. Zelfs straten. Poppen. Slingers. Spandoeken met rijmelarij. Muziek. Kortom… FEEST! Soms zelfs… SPEKTAKEL! Voorbijgangers blijven vaak even staan. Lezen de rijmen en spreuken. Kijken naar de poppen. Toveren een glimlach op het gezicht. Zwaaien naar de mensen achter het raam. Het is en blijft goed voor ieders humeur. Best belangrijk.

Je bent 25 of 50 jaar geworden. Leuk. Fijn. Het zijn en blijven mijlpalen. Je bent 12½, 25, 50 of zelfs 60 jaar getrouwd. Het is en blijft bijzonder. Je bent met pensioen gegaan. Een heel nieuw leven staat op het punt van beginnen. Mooi toch?

Maar… wat wij van INHEINO.nl graag zouden willen weten is: Wáár komen die enthousiaste, uitbundige dorps- en streekvieringen eigenlijk vandaan? Hoe is het ontstaan? Wanneer is het ontstaan? Wie is er ooit mee begonnen? Waarom gebeuren dit soort positieve uitspattingen zelden of nooit in de stad?

Laat het ons weten

Wanneer je onze vragen kunt beantwoorden, dan maak je ons blij. Wij zullen die informatie dan delen op onze website INHEINO.nl

Feestje! Wanneer er jubilea (of wat dan ook) groots te vieren zijn, laat het ons weten. Via INHEINO.nl laten wij dan het hele dorp meegenieten. Fotograaf Joost Pieterse zorgt dan voor een leuke foto. Zo word je door ons extra in het zonnetje gezet. Natuurlijk alleen als je dat leuk zou vinden en ons daar toestemming voor geeft.

Mail de informatie naar redactie@inheino.nl en verras ons maar.

Beoordeel dit artikel: