m
Populaire berichten
Volg ons
Pagina’s
HomeGeen categorieFysiotherapie Heino gaat over in andere handen

Fysiotherapie Heino gaat over in andere handen

Fysiothertapie Heino wordt per 1 februari overgenomen door de organisatie FysioBase. Het karakter van dorpsfysiotherapiepraktijk blijft overeind., er staan geen grote veranderingen op stapel bij Fysiotherapie Heino. Wel is het team uitgebreid met de ervaren (sport)fysiotherapeut Henri Slabbekoorn (41) die tevens de rol van praktijkmanager op zich neemt.

Een grotere organisatie biedt praktische voordelen

De maatschap bestaande uit Christel de Vries, Jan Venneman en Tom Meijer – is blij met de nieuwe eigenaar. FysioBase heeft het een meerderheidsbelang in diverse praktijken. En dat biedt voordelen voor alle aangesloten deelnemers. “We kunnen onder andere beschikken over een administratieve organisatie. En die neemt ons een hoop werk uit handen. Zo is er een telefooncentrale die de telefoontjes kan opnemen als onze vaste medewerker niet aanwezig is. En ze nemen de contractonderhandelingen met zorgverzekeraars voor hun rekening. Dat scheelt veel tijd.”

Praktijkmanager Henri Slabbekoorn wil nog meer kennis en ervaring

De praktijkmanager kan zijn vizier dus vooral te richten op de fysiotherapie zelf. “De zorg was goed en blijft goed. Zeker omdat we ook gaan kijken naar een verdiepingsslag. Zelf breng ik al de kennis en ervaring van sportfysiotherapie mee en er komt wat mij betreft zeker ook een manueel therapeut bij”, aldus Slabbekoorn die het team verder intact houdt. “Christel blijft gewoon behandelen. Net als Tom en Jan die hun werkzaamheden op termijn wel gaan ombouwen om te genieten van het leven na het werk.”

Kortere naam Fysiotherapie Heino

Geen grote veranderingen dus. Wel een kleine wijziging in de naam: Fysiotherapie praktijk Heino is Fysiotherapie Heino geworden. En daarbij past een andere, frissere huisstijl die beter aansluit bij de huidige tijdsgeest. De praktijk zelf wordt binnenkort ook aangepakt. “Een kleine interne verbouwing om het weer naar het nu te brengen. Bovendien willen we de vrijkomende administratieve ruimtes gebruiken voor een flexibele invulling. Daarmee kunnen we beter inspelen op de disciplines die we via FysioBase kunnen inhuren.”

www.fysiotherapieheino.nl

Beoordeel dit artikel: