m
Populaire berichten
Volg ons
Pagina’s
HomeGeen categorieDe Sökkestoppers gooien het over een andere boeg!

De Sökkestoppers gooien het over een andere boeg!

Na een jaar van stilte in carnavalsland gaat dit jaar het feest der feesten toch echt weer los barsten. Want op 13 November staat de Prinswisseling op de agenda! De verantwoordelijke prinswisselingcommisie heeft niet stil gezeten en er is hard gewerkt om de komende prinswisselingavond volledig over een andere boeg te gooien!

Alle registers zullen worden opengetrokken om op zaterdag 13 November samen met het publiek één groot(s) feest te maken. Een knalfeest dat ongetwijfeld vele Heinoërs zal aanspreken, zowel carnavalisten, als niet-carnavalisten! Dit jaar dus niet een avondvullend programma vol met filmpjes, vele plichtplegingen, maar een verrassend FEEST!

Natuurlijk zal er afscheid genomen worden van de huidige (jeugd)hoogheden en zullen op feestelijke wijze de nieuwe boegbeelden der Sökkestoppers worden gepresenteerd. Ook dit jaar is dit feest der feesten weer in onze vertrouwde residentie in BijNe9eN.

Het exacte programma volgt nog, maar hou je van een feestje en staan de dansschoenen al veel te lang in de kast onder het stof, zet dan zaterdag 13 november in de agenda!

Beoordeel dit artikel: